Miyazawa Benelux Miyazawa Benelux
Muziekinstrumenten DEP b.v.b.a.
Generaal Lemanstraat 48
2600 Berchem - Antwerpen
België

telefoon dep bvba +32 (0)3.230.03.89
fax dep bvba +32 (0)3.230.03.89
e-mail dep bvba miyazawa@dep.be

Bericht van Masashi Miyazawa

 
 
 
 
 
 
 
Op 1 maart 2013 zijn wij begonnen met de MIYAZAWA FLUTES FACTORY and Headquarters te verhuizen naar IIJIMA NAGANO JAPAN.
 
 
 
De nieuwe fabriek ligt in het midden van Japan, in een prachtige natuur met zuivere lucht en water, omgeven door de Japanse centrale en zuidelijke alpen, met enkele bergen van 3000 meter hoog.

Tegen eind maart was de verhuis van de fabriek achter de rug en we installeerden ons in de nieuwe gebouwen. We hebben een extra voorraad buizen en onderdelen aangelegd om de start van de productie te vergemakkelijken.

 
 
 NEW FACTORY EXTERIOR                                    TRANSPORTING HAEVY EQUIPMENT
 
        
 CALIBRATING MACHINERY                                       KEY ASSEMBLY AND POLISHING
 
      
 
  TRAINING NEW FACTORY STAFF                            NEW FACTORY SIGN
 
Zoals U weet streven wij steeds naar de hoogste kwaliteit. Dit blijft onze drijvende kracht.
                                                                                                                                                     
 
 
 
 
 
 
Het werd lente in Japan. De dingen gaan verder vooruit in de nieuwe fabriek. We hebben nu 15 vakmensen in de productie afdeling. De kwaliteit van het vakmanschap is hoog.
 
 
 
 
 
 
April was een drukke maand. We namen deel aan de Frankfurt Music Messe en in April zijn er veel festivals over de gehele wereld, zowel nationaal als plaatselijk.
Laat ons Uw komende activiteiten weten want wij willen graag helpen om zoveel mogelijk fluitisten naar Uw evenementen te drijven.
 
We zijn zeer gelukkig dat zoveel internationale top artiesten een Miyazawa fluit verkozen. Dit is een ware eer voor ons en wij zullen nog meer doen om onze artiesten te eren.
 
 
De bouw van ons nieuw atelier in Tokyo was in April klaar en de grote opening vond plaats op 24 April.
 
      
 
 NEW TOKYO ATELIER                                              TOKYO ATELIER STAFF
 
Onze nieuwe vestiging in Tokyo is handig gelegen in Ikebukuro (op 5 minuten wandelen van het station).
Hier kan men terecht voor herstellingen en proefspelen.
 
De les lokalen werden gemaakt door Kawai. De lessen starten begin deze zomer.
Drie professionele fluitisten, waarbij Miyazawa Artiest RIE AKAGI zullen master classes geven. De normale lessen zullen alle dagen gegeven worden behalve op Donderdag. Wij verwachten spoedig 50 leerlingen.  De leslokalen zullen een gestadige toevloed van fluitisten meebrengen. De samenwerking met de eindgebruiker is zeer belangrijk en leerzaam. Wij verwachten dat dit een zeer positief effect zal hebben voor ons in Japan.
 
 
 TOKYO ATELIER ENTRANCE                                         NEW LESSON STUDIO                        TOKYO SALES AND REPAIR STAFF
 
 
ARTIEST NIEUWS
IAN CLARKE is een van de meest gevraagde fluitisten ter wereld en het is een voorrecht om hem als Internationaal Miyazawa Artiest te hebben. Zijn nieuwe album verscheen op 12 mei met een lancering concert op 14 mei in The Forge in Camden, Londen. Ian's CD zal beslist records breken in de verkoop van nieuwe fluit opnamen.
 
Een andere Internationale Miyazawa Artiest van wereld klasse is Tadeu Coelho. Hij is dit jaar Progamma verantwoordelijke voor de Natioal Flute Association Convention in New Orleans (US). De Conventie verwacht 2500 - 3000 fluitisten van over de hele wereld. 
Geselecteerd worden als progamma directeur is een grote eer, maar het is ook een zeer tijdrovende rol.
Wij wensen Tadeu onze beste wensen en een succesvolle Conventie.